Voegwerken
2
Gevelreiniging
4
1
Uitslijpen en heropvoegen
3
Waterdichting gevels
5
Ontmossen van daken

Uitslijpen van gevels gebeurt met diamantschijven, nadien wordt het gereinigd door middel van nevelstralen. Vervolgens begint het heropvoegen van de gevel in de kleur die de klant kiest, op advies van de voeger. Er wordt een keuze gemaakt uit de verschillende staaltjes die geplaatst werden.

Het aanzicht van uw woning is grotendeels afhankelijk van uw voorgevel. Een gevel is de sleutel tot een mooie uitstraling van uw woning. Om die er goed te doen uitzien is een goed voegwerk belangrijk. Bent u toe aan vernieuwing door eventuele ontevredenheid of schade, laat deze dan opnieuw voegen. Dit is een zeer ambachtelijk proces en dient met precisie gedaan te worden door een vakman.

Om uw gevel optimaal te beschermen, maakt de voeger deze waterwerend en restistent tegen schimmel- en mosvorming, zure / agressieve regen, vorst, etc.!

Het is onvermijdelijk dat er mos en ander vuil tussen de voegen terecht komt. U bent dus best om deze professioneel te laten verwijderen. Reinigen gebeurt hierbij met hoge druk vochtstraal, opdat uw gevel een nieuw fris uiterlijk zou krijgen. U kan ook kiezen om uw gevel te laten beschermen met vloeibare siliconen. Deze zijn waterafstotend en zullen uw woning beschermen tegen wind en regen. (Hydrofuge behandeling)

Professionele voegers zijn ook in staat om uw daken te ontmossen mocht dit nodig zijn.

Contacteer mij

Heeft u enige vragen, aarzel dan niet om mij een bericht te sturen.